Боб чорба в тенджера под налягане
Боб чорба в тенджера под налягане
Източник: Симона Иванова
време
60 мин.
порции
продукти
Начин на приготвяне
лесна
1

* Ако имате време, накиснете боба от предната вечер (12 часа преди да го готвите). 

2

Сложете боба в тенджера под налягане. Добавете нарязаните чушка, лук, домат и лук. Добавете сол, олио и червен пипер. Затворете тенджерата и сложете на силен огън. 

3

Когато заври (тенджерата фъсне), намалете огъня и гответе 30-35 минути.

* Ако не сте накиснали боба предварително, гответе 45 минути. 

4

Когато отворите тенджерата, сложете сух джоджен и при нужда още сол. 

Подобни рецепти
Любопитно