Пържени пилешки бутчета
Пържени пилешки бутчета
Източник: lubagrancharova
Тип ястие: основно
Кулинар: lubagrancharova
време
45 мин.
порции
продукти
Начин на приготвяне
умерено трудна
1

Марината за месото: смесете зехтина с малко сол, черен пипер, сух чесън и стрит риган. 

2

Загрейте тигана и запържете месото от всички страни. Намалете котлона и оставете месото да се сготви за 30 мин. Преди сервиране сложете 1 лъжица масло за по-добър вкус.

3

Нарежете патладжана на филийки около 2 см, посолете, поръсете с олио, наредете в тава и печете до зачервяване.

4

Преди сервиране поръсете с кашкавал, нека леко да се разтопи.

5

Задушете картофите в тенджера с 3 с.л. олио и 2 с.л. масло на умерен огън. Когато са готови, посолете на вкус.

6

Сервирайте ястието топло.

Подобни рецепти
Любопитно