Пълнено агнешко бутче с гъби
Пълнено агнешко бутче с гъби
Източник: lubagrancharova
Тип ястие: основно
Кулинар: lubagrancharova
време
> 90 мин.
порции
продукти
Начин на приготвяне
умерено трудна
1

Срежете бутчето по дължина и извадете кокала.

2

Нарежете подправките смесете с мекото масло посолете със сол и черен пипер и намажете от вътрешната страна месото. Завийте на руло и вържете с памучен конец, за да запази формата си.

3

Изпържете месото от всички страни, добавете целите моркови, налейте 1 чаша вода и оставете да се пече.

4

Когато водата изври, добавете гъбите и добавете още малко вода. Печете до готовност на месото и зеленчуците.

Подобни рецепти
Любопитно