Пандишпан с мляко
Пандишпан с мляко
Източник: morguefile.com
Тип ястие: десерт
Кулинар: шеф Готвач
време
60 мин.
порции
продукти
Начин на приготвяне
лесна
1

Жълтъците се разбиват със захарта възможно най-дълго, около 20 мин.

2

Брашното се прибавя малко по малко заедно с кората от лимона. разбъркава се добре.

3

Разбиват се белтъците на гъст сняг и ги добавяме. Изсипват се в тава, маназнена и набрашнена.

4

Пече се на загрята фурна за малко и след това се намалява на умерена.

5

Изситналия пандишпан се реже на квадрати или ромбове. Залива с горещо мляко, в което са разтворени захарта и ванилията.

Подобни рецепти
Любопитно