Защо Дженифър Анистън изглежда перфектно?
от Kulinar.bg | 24 април 2015
Тайната е в тренировката

Няма как да кажем на черното бяло. Въпреки че е на 46 години, Дженифър Анистън изглежда перфектно.

 

И това не се дължи нито на късмет, нито на благословия. За да изглежда толкова добре, тя тренира усилено 3 пъти в седмицата с дългогодишния си инструктор.

 

И ако си мислите, че 3 пъти в седмицата не е много, само чуйте в какво се състои тренировката й.

 

Започва с 20 минути спининг. Спинингът симулира каране на колело в пресечена местност със спускане и изкачване. Спинингът е доста интензивна тренировка, която води до загуба на много телесни мазнини. Доста по-натоварено от обикновено каране на велоергометър.

 

След загряващото кардио, актрисата преминава към 45-минутна йога. Както знаете, йогата е един от начините, с които да удължим живота си. Йогата едновременно успокоява и тонизира.

 

Актрисата от най-любимия сериал съветва тренировките да се разнообразяват. Това едновременно ще поддържа вашия интерес, а и интересът на тялото ви – то няма да свиква с едно и също нещо.

 

Затова и тя редува своите тренировки. Спинингът и йогата редува с 40 минути каране на колело на открито и 10 минути тичане или упражнения за торс.

 

Тази тренировка е по-кратка, но пък балансирано натоварена. 

 

Както знаем, с напредване на възрастта, ръцете в горната си част започват леко да увисват и с една дума – да добиват неприятен вид. Дженифър Анистън обаче е открила тайната, как да поддържа ръцете си красиви и стегнати.

 

Упражнението, което тя прави, изисква медицинска топка. Идеята е топката да се повдига над главата, като това трябва да става с изпънати ръце и лакти. За максимален ефект се правят около 15 повторения на това упражнение.

 

Ако сте новаци в тренировките, вместо медицинска топка, използвайте нещо по-леко – например футболна топка.

 

Със забързания си начин на живот, актрисата споделя, че често и се налага да пътува и да отсяда в хотели. Въпреки това не пропуска тренировки.

 

Когато е на път, взема със ссебе си гири от по 3 или 6 килограма и тренира в хотелската стая.

 

Тя доказва, че когато има желание, има и начин. Ако и вашето ежедневие е забързано, вижте 30 хитринки, които могат да ви поддържат здрави и слаби.

 

Както е видно, усилията, които тя полага, определено имат резултат!

Рецепти