Домашен хайвер с хляб
Домашен хайвер с хляб
Източник: Теодора Георгиева
Националност: българска кухня
Сезон: есен-зима
време
40 мин.
порции
продукти
1 щипка сол
4 фил. хляб
500 гр. олио
1 бр. яйца
1 с.л. хайвер
Начин на приготвяне
лесна
1

Хайверът трябва да е предварително осолен.

2

Филийките хляб се напояват с вода, след което добре се изцеждат от нея и се наситняват в една купа.

3

Към хляба се добавят яйцето, хайверът и настърганият лук.

4

Започва да се бърка с миксер и малко по малко се прибавя олиото, на много тънка струя.

5

Изисква малко повече търпение, но резултатът е задоволителен.

Подобни рецепти
Любопитно