Бургер с гъби и кашкавал
Бургер с гъби и кашкавал
Източник: Thinkstock / Guliver
време
45 мин.
порции
продукти
Начин на приготвяне
лесна
1

Наредете капачетата на гъбите в плитка чиния.

2

В малка купа смесете оцета, олиото, босилека, ригана, чесъна, солта и пипера.

3

Залейте гъбите. Оставете ги да стоят така 15 минути и ги обърнете.

4

Загрейте скаричка на средна температура. Намазнете я с малко масло.

5

Сложете гъбите на скарата. Вадете ги направо от маринатата, а не ги изцеждайте.

6

Печете по 5-7 минути от едната страна, като постоянно ги мажете със соса.

7

Изпечете леко хлебчетата. Сложете по парче кашкавал във всяко, докато е още топло, за да се растопи.

8

Прибавете гъбите и гарнирайте по желание.

Подобни рецепти
Любопитно