Свинска кавърма "Сия"
Свинска кавърма "Сия"
Източник: Сия Рибагина
Тип ястие: основно
Националност: българска кухня
Кулинар: Сия Рибагина
време
60 мин.
порции
Начин на приготвяне
лесна
1

Месото нарежете на парченца, посолете  и го запечете с малко вода до зачервяване.

2

Нарежете лукът и чушките и ги запържете в зехтина до златисто. Прибавете настъргабите домати, пюрето и полуизпечените късчета месо.

 

3

Захлупете и задушете на слаб огън за около 20 минути. Когато водата се изпари, добавете подправките, разбъркайте и отстранете от котлона.

 

 

4

Сервирайте, поръсено с нарязан на ситно магданоз.

Подобни рецепти
Любопитно