Пиле по хавайски
Пиле по хавайски
Източник: Thinkstock / Guliver
Тип ястие: основно
Кулинар: шеф Готвач
време
70 мин.
порции
продукти
Начин на приготвяне
за майстор-кулинари
1

Изчистете и измийте добре пилето и го натрийте отвън и отвътре със сол и черен пипер

2

Намажете го с масло, пъхнете останалата част от него във вътрешността и го изпечете на фурна

3

Разделете го след това на 4 порции и ги разпределете в друг съд за печене, намазан с олиото

4

Върху всяко парче пиле поставете по едно кръгче ананас, а върху него - по филийка сирене

5

Запечете ястието на средно силна фурна, докато сиренето се разтопи Като гарнитура поднесете варен ориз и салата от домати и краставици.

Подобни рецепти
Любопитно