Испанска яхния
Испанска яхния
Източник: Photl
Тип ястие: основно, супа
Националност: испанска кухня
Сезон: есен
Кулинар: шеф Готвач
време
60 мин.
порции
Начин на приготвяне
умерено трудна
1

Нарежете месото на кубчета. Обелете и нарежете на ситно лука. Обелете и нарежете картофите на кубчета.

2

Сгорещете маслото в тенджера, запържете месото, после лука и накрая картофите. Подправете с кимиона, сол, черен и червен пипер на вкус.

3

Сипете две чаши вода и варете 1 и 1/4 на тих огън, като разбърквате.

4

Добавете сметаната 10 минути преди края на готвенето. Гарнирайте с магданоза.

5

Още чудесни рецепти може да откриете в "Кулинарна енциклопедия" на ИК "Хермес"

Подобни рецепти
Любопитно